ISO Standardi

Objavljeno :

Uzbudljive vijesti iz Plus Minus Engineering & Consulting! 🎉 

Sa oduševljenjem objavljujemo da je Plus Minus službeno certificiran od cijenjenog TÜV Rheinland Cert GmbH, potvrđujući našu čvrstu posvećenost izvrsnosti u više domena. Ovaj certifikat je dokaz naše posvećenosti kvalitetu, upravljanju energijom i sigurnosti informacija.

☑ 𝗜𝗦𝗢 𝟵𝟬𝟬𝟭:𝟮𝟬𝟭𝟱 (𝗤𝗠𝗦): Naši sistemi upravljanja kvalitetom ispunjavaju najviše standarde, osiguravajući dosljedno pružanje vrhunskih konsultantskih usluga u energetici i okolišu.

☑ 𝗜𝗦𝗢 𝟱𝟬𝟬𝟬𝟭:𝟮𝟬𝟭𝟴 (𝗘𝗻𝗠𝗦): Pokazali smo robustan sistem upravljanja energijom koji ne samo da optimizuje energetske performanse, već i doprinosi održivosti životne sredine.

☑ 𝗜𝗦𝗢/𝗜𝗘𝗖 𝟮𝟳𝟬𝟬𝟭:𝟮𝟬𝟮𝟮 (𝗜𝗦𝗠𝗦): Najnovije u našim sistemima za zaštitu podataka i sigurnost podataka, koji garantuju integritet
Pridruživanjem maloj grupi kompanija u Bosni i Hercegovini i regionu, Plus Minus Engineering & Consulting se ističe, posebno među pružaocima konsultantskih usluga u sektoru energetike i životne sredine. Naše usklađivanje s novim verzijama ISO/IEC 27001:2022 i ISO 50001:2018 nas pozicionira na čelo industrijskih standarda.

↪ Naše obećanje: Kao dio našeg integriranog sistema upravljanja (IMS), ovi certifikati potvrđuju naše obećanje da ćemo našim klijentima pružiti uslugu bez premca, osiguravajući kvalitet, održivost, sigurnost podataka i informacija. 
uradi. 🙂
 

IMATE PITANJE ZA NAS?