dobrodošli!

O nama

Plus Minus je kompanija koja se bavi projektovanjem, inženjeringom i konsaltingom u oblastima energijske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, okoliša, kvalitete zraka, klimatskih promjena, pronalaska izvora finansiranja, upravljanja investicionim projektima i drugim srodnim naučnim i stručnim oblastima. U svom timu ima multidisciplinarne inženjere i konsultante sa dugogodišnjim stručnim znanjem i značajnim iskustvom u BiH i regiji. Duboko vjerujemo da zajedno možemo više, te trajno ostvarujemo saradnju sa svojim spoljnim saradnicima i partnerima, sa jednim ciljem – udruživanje ljudi i ideja ka uspješnoj realizaciji aktivnosti na kojim radimo. Plus Minus obezbjeđuju kompletan “know-how”, od formiranja i uobličavanja ideje, pratećih analiza, do izrade projekata, studija, izveštaja, elaborata i njhove realizacije. Naš pristup koji kombinuje izuzetno tehničko savjetovanje, inženjering, inovativna rješenja i dokazane performanse, sa znanjem, iskustvom i primjenom svjetskih trendova, te pronalaska izvora finansiranja za samoodržive projekte iz oblasti energije, okoliša, kvalitete zraka i klimatskih promjena, razlikuje nas od drugih.

+
Inžinjera i Eksperata
+
Projekata godišnje
prednosti

zašto ODabrati nas

Stručno osoblje i rukovodstvo preduzeća Plus Minus d.o.o. uvijek nastoji za svog poslovnog partnera razviti optimalno i primjenljijvo rješenje.

VRIJEDNOST ZA NOVAC

Da bi ispunili našu misiju – doprinos održivoj tranziji i dekarbonizaciji, naše usluge nisnu vođenje ostvarivanju profita. Nastojimo vrednovati realnu vrijednost inžinjerskog zvanja, struke i rješenja koja nudimo.

KONTINUIRANO ULAGANJE U ZNANJE I ALATE

Naše preduzeće kontinuirano ulaže u profesionalnu edukaciju, usavršavanje i napredak – kako našeg kolektiva tako i u alate za izvršenje naših usluga.

FOKUS NA OPTIMIZIRANA RJEŠENJA

Svakom klijentu pristupamo posebno, sa fokusom na optimizirana rješenja.

KOLEGIJALNOST

U našem preduzeću najviše se cijeni i vodi računa o međusobnom odnosu radnih kolega. To nam omogućava da interno kreiramo optimalan radni ambijent koji fokus stavlja na klijenta.

naši klijenti

Cilj nam je razvijati trajne poslovne odnose koji će se graditi na povjerenju, integritetu, efikasnoj komunikaciji i pružanju kvalitetnih usluga na vrijeme i u okviru planiranih budžeta.

KVALITET RADA

Poznavanje lokalnog i regionalnog tržišta, zakonskog okvira, propisa, EU direktiva i standarda, iskustvo na brojnim projektima u kombinaciji sa specijalističkim znanjem i poznavanjem njabolje dostupnih riješenja na svjetskom tržištu, te uspješna saradnja sa brojim instirucijama, kompanijama, stručnim saradnicima i konsultantima omogućuju nam pružanje najkvalitetnije usluge poslovnim partnerima u ostvarivanju njihovih potreba i ciljeva.

ZAPOSLENICI

Naši zaposlenici su tkivo naše kompanije. Oni određuju našu reputaciju, sposobnost i na kraju, naš uspjeh. Pružamo radno okruženje koje potiče napredovanje, timski rad, brigu o drugima i fizičku aktivnost. Tvrdimo da smo najbolje okruženje za podsticanje novih znanja.

Želiš biti dio tima?
POŠALJI SVOJ cv
  • Max. file size: 32 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

IMATE PITANJE ZA NAS?