Odrลพana prva obuka u okviru projekta “Poveฤ‡anje ulaganja u javne objekte sa niskom emisijom ugljenika”

Objavljeno :

U toku je provoฤ‘enje prve obuke u okviru projekta “๐๐จ๐ฏ๐žฤ‡๐š๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ฎ๐ฅ๐š๐ ๐š๐ง๐ฃ๐š ๐ฎ ๐ฃ๐š๐ฏ๐ง๐ž ๐จ๐›๐ฃ๐ž๐ค๐ญ๐ž ๐ฌ๐š ๐ง๐ข๐ฌ๐ค๐จ๐ฆ ๐ž๐ฆ๐ข๐ฌ๐ข๐ฃ๐จ๐ฆ ๐ฎ๐ ๐ฅ๐ฃ๐ž๐ง๐ข๐ค๐š” kojeg finansira Green Climate Fund (GCF).
Cilj projekta jeste poveฤ‡anje investicija u javne zgrade sa niskim emisijama ugljenika kroz kreiranje i implementaciju nacionalnog okvira za nisko-karbonske investicije u javne objekte.
Zadovoljstvo nam je najaviti da su kompanije Plus Minus d.o.o. Sarajevo i nLogic d.o.o. Sarajevo angaลพovane za pruลพanje tehniฤke pomoฤ‡i za pripremu i izvoฤ‘enje obuka za upravljanje energijom u Republici Srpskoj.
Projekat implementira UNDP Bosnia and Herzegovina u saradnji sa Ministarstvom za prostorno ureฤ‘enje, graฤ‘evinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Ministarstvo energetike i rudarstva Republike Srpske i Fond za zaลกtitu ลพivotne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske.

IMATE PITANJE ZA NAS?